Τα Βάγια υποδέχτηκαν το Τίμιο Ξύλο-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ.ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ&ΑΥΛΙΔΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ

Με τη χάρη του Θεού και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργιου τελέσαμε τον τρίτο κατανυκτικό εσπερινό στην ενορία της Αγίας Τριάδος Βαγίων.

Με την ιδιαίτερη ευλογία της παρουσίας του Τιμίου ξύλου που κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Αυγέρος Ηγούμενος της Μονής της Αγίας Σκέπης και Αγίων Αναργύρων Λιβαδειάς, και προϊστάμενος του βυζαντινού Ναού της Παναγίας Σκριπους Ορχομενού ,ο οποίος και μίλησε επίκαιρα για το μυστήριο του Σταύρου στην ζωή μας.

Ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η τιμητική παρουσία των αστυνομικών ομάδας Δίας Θηβών , και η αθρόα προσέλευση των κατοίκων και των ευλαβών προσκυνητών.

Ευχαριστούμε τους Ιεροψάλτες που λάμπρυναν τα αναλόγια καθώς και το permissos.gr, για την ειδησεογραφική κάλυψη.

Εύχομαι η χάρη του Τιμίου Σταυρού να σκεπάσει την ενορία μας και να έχουμε ευλογημένη μετάβαση από το καθημερινό θάνατο στην ζωή τού Χριστού μας .

Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στην Ενορία μας μέχρι την Δευτέρα το βράδυ. Την Δευτέρα το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και το απόγευμα το Μεγάλο Απόδειπνο και το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες από τον Παντελή Μπατσούλη

Φωτογραφίες εδώ

Σχετικά